Актуелно

ЕРАЗМУС+ проект на Атлетската Федерација на Македонија

•АКТИВНИ СЕМЕЈСТВА•
Проект финансиран од програмата на Еразмус, каде што е носител на активностите Атлетската федерација на Македонија 🔴🟡 ова е иницијална средба, а наскоро и многу активности.
Ова е прв европски проект, кој го добива нашата федерација директно од Брисел, што отвара пат за континуирано продолжување на активности и идни проекти од овие фондови.