social image

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Светското првенство во сала во Глазгов 05.3.2024 Изминатиот викенд се одржа Светското првенство во сала во Глазгов. Андреас заврши на 12-то место со прескокнати 7.73 и ... Види детали
Андреас Трајковски ќе ја претставува Македонија на СП во атлетика во Глазго... 28.2.2024 Андреас Трајковски ќе ја претставува Македонија на престојното Светско атлетско првенство во сала кое ќе се одржи на поч... Види детали
Срушен рекорд од 1969: Огнен Стефановски нов рекордер во скок со стап 28.2.2024 Македонија има нов рекордер во скок со стап во Сала. Овај рекорд сега изнесува 3,65 метри, срушен од Огнен Стефановски з... Види детали
Види ги сите нови вести

КАЛЕНДАР ЗА МАРТ

1-3
МАРТ

Светско првенство во сала - Глазгов/ ГБР

9
МАРТ

Балканско првенство во одење на пат - Анталија/Турција

9-10
МАРТ

Европски Куп во фрлачки дисциплини - Лиериа / Португалија

23
МАРТ

Меморијален Крос ‘’Методи Веновски-Мето” - Скопје

24
МАРТ

25-ти Шри Чинмој маратон на себенадминување, (маратон, полумаратон) - Скопје

30
МАРТ

Светско првенство во крос кантри - Белград/Србија

31
МАРТ

Семос Едукација Водно 10К (10км) - Скопје


РЕЗУЛТАТИ