Актуелно

„МИТИНГ НА ИДНИ ШАМПИОНИ“ – Белград

Викенд за собирање на медали
🥇🥈🥉
Од Атлетскиот митинг во Белград, кој се одржа вчера се враќаме со 8 медали
3 златни 🥇🥇🥇
2 сребрени 🥈🥈
3 бронзени 🥉🥉🥉
Еве ги резултатите на нашите атлетичари ▪️▪️▪️
Јумна Фетаху
фрлање ѓуле 10.64 – 3 место
Сара Османовска 
60 м пречки 9.71 – 6 место
60м 8.39 – 7мо место
Брајан Авија
скок во далечина 6.14м – 2 место
скок во височина 1.85м – 1 место
Ана Божиновска
60м 8.32 – 3 место
400м 1:00.60 – 2 место
Огнен Стефановски
60м 7.51 – 3 место
400м 52.73 – 1 место
Владимир Битољану
200м 23.24 – 1 место
Давид Блажевски
800м 2:07.89 – 5 место
Михаил Петров
60м 7.61 – 6 место
400м 54.23 – 5 место
Бојан Петров
60м 7.54 4 место
Марко Бошковски
60м 7.67 – 10 место
линк до сите резултати