Актуелно

Европски Куп во фрлачки дисциплини , Сплит / Хрватска

Првиот Атлетски собит на стариот континент за сезона 2021 година на отворено е Европскиот Куп во фрлачки дисциплини кој се одржува овој викент 8ми и 9ти Мај во Сплит , Хрватска на кој Атлетската федерација на Македонија ќе земе учество со една атлетичарка Матеја Ефремовска во фрлање диск и двајца атлетичари Кирил Стојановски и Стефан Ацковски во фрлање копје.

Им посакуваме успех .

Саатница : https://etc-split2021.com/satnica/

Пренос во живо можете да гледате на следниот линк : https://etc-split2021.com/livestream/

Повеќе информации за настанот можете да погледнете на следниот линк  :  https://etc-split2021.com/