Актуелно

Балканско Првенство во Маратон  , Киев / Украина

И покрај светската пандемија со корона вирусот и многубројните забрани , рестрикции и откажување на натпреварите , утре 25.04.2021г. со почеток во 09:00 часот  во Киев , Украина ќе се одржи Балканско првенство во Маратон , како прв меѓународен натпревар на пат за 2021 година , на кој Атлетската федерација ќе земе учество со нашиот истакнат Маратонец Александар Кираџиев .

Му посакуваме успех на утрешната трка .

Линк за пренос во живо : https://www.youtube.com/watch?v=Zez3jYAw13U

Резултати во живо : https://competitions.uaf.org.ua/en/2021.04.25_kyiv/live?fbclid=IwAR3wFYtD835ckho91d1RDXjM5AQgRFePqzgeXQ9UUGuXjQc6ge3bxZ1cMSE