Актуелно

Резултати – Турнир во Фрлачки дисциплини

Денес на спортскиот центар на „АРМ„ во Градскиот Парк во Скопје се одржа атлетски турнир во Фрлачки дисциплини , а со тоа и Атлетската федерација на Македонија ја стартуваше атлетската сезона . На натпреварот учество земаа 11 атлетски клубови со 60тина атлетичари .

Комплетни резултати од натпреварот можете да превземете на следниот линк .