Актуелно

БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО ВО ПОЛУМАРАТОН

По долгата пауза предизвикана од пандемијата ковид 19, од утре продилжува релизацијата на Натпреварите од календарот на Балканската федерација, па така утре 23ти Август со почеток во 08:00 часот во Загреб / Хрватска наша делегација во состав од Адријана Поп Арсова, Милјана Ристич, Атанас Анлевски и Милош Ранчиќ ќе земе учество на Балканското првенство во полумаратон.

Воедно ова е и прво официјално меѓународно првенство на кое Македонска спортска делегација ќе земе учество.

Им посакуваме успех.