social image

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Нов национален рекорд на Дарио Ивановски на ЕП во Рим 10.6.2024 Со време од 1:04.01 часа, што е за 44 секунди подбро од неговиот претходен рекорд, Ивановски... Види детали
Андреас Трајковски се пласираше на 22. место на ЕП во Рим 07.6.2024 Трајковски успеа да скокне 7,73 метри, со што го освои 22. место од 29 натпреварувачи. Не успеа да обезбеди финале во ск... Види детали
ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО АТЛЕТИКА, РИМ 7-12 ЈУНИ 03.6.2024 За прв пат во историјата на Македонската атлетика имаме 2 натпреварувачи со исполнета норма - Андреас Трајковски и Дарио... Види детали
Види ги сите нови вести

КАЛЕНДАР ЗА ЈУНИ

31 - 2
MAJ-ЈУНИ

Охрид ТрчаТ 2024 (полумаратон, 5км)

31 - 2
MAJ-ЈУНИ

Европско првенство план - “Off road”

7 - 12
ЈУНИ

Европско првенство за Сениори

15
ЈУНИ

Екипно првенство за Сениори

22
ЈУНИ

Национално првенство за Млади младинци

22
ЈУНИ

Европско првенство за мали земји

29-30
ЈУНИ

Куп на Македонија за Сениори-ки

ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО АТЛЕТИКА, РИМ 7-12 ЈУНИ 03.6.2024 За прв пат во историјата на Македонската атлетика имаме 2 натпреварувачи со исполнета норма - Андреас Трајковски и Дарио... Види детали
Сите вести од Вести

РЕЗУЛТАТИ