Актуелно

Јован Стојоски – Светско Првенство во сала за Сениори

Во трката на 400м метри нашиот единствен преставник на Светското првенство во сала за Сениори-ки, Јован Стојоски кој настапи денес на првиот ден од Првенството во утринската сесија во четвртата од вкупно пет групи од квалификациите со резултат 47.80 се пласираше 4ти во својата група или 21ви во севкупен пласман  .

Му честитаме на успехот .

Комплетни резултати на следниот линк .