Актуелно

Национален рекорд на 200м во сала

За крај на старата и почеток на новата 2022 натпреварувачка сезона , вчера 26ти Декември 2021г. се одржа Новогодишен митинг во Белград на кој нашиот Атлетичар Јован Стојоски успеа да го подобри Националниот рекорд на 200м во сала освојувајќи прво место со резултат 21.56сек вреден 1050 бодови .

Во прилог , можете да го погледнете видеото од трката : https://www.youtube.com/watch?v=8b2pBrHq34c