Актуелно

Атлетски Митинг „ Бар 2021 „ , Бар , Црна Гора

Предстојниот викенд на 1ви Мај 2021 година во Бар , Црна Гора ќе се одржи традиционланиот меѓународен атлетски митинг „ Бар 2021 „ во организација на Атлетскиот клуб „Морнар„ од Бар , на кој учество ќе земат дел од нашите атлетичари кои веќе претстојуваат во Бар на поготовки , како и атлетичари пријавени од страна на клубовите кои ќе допатуваат на денот на натпреварот , и тоа во следните дисциплини :

 1. Јован Стојоски                    АК Охрид               400м
 2. Блажо Љушев                      АК Охрид            100м , далечинa
 3. Ана Божиновска                 АК Центар              400м
 4. Гала Урдаревска                АК Работнички       далечина
 5. Матеја Ефремовска           АК Куманово          Далечина , Ѓуле
 6. Марија Јовановска            АК Охрид               100м
 7. Брајан Авија                        АК 7ми Мај            Ѓуле
 8. Јумна Фетаху                      АК 7ми Мај            Ѓуле
 9. Давид Блажевски             АК 7ми Мај               300м
 10. Ненад Ацкович                  АК 7ми Мај             100м , 400м
 11. Камелија Кајчевска          АК Центар               Далечина
 12. Игор Шеќерпвски            АК Работнички       400м
 13. Бранимир Зенговски       АК Работнички       400м

 

Им посакуваме успех .