Актуелно

Резултати – Балканско првенство во Маратон

Единствениот преставник од Атлетската федерација на Северна Македонија , Александар Кираџиев кој зеде учество на Балканското првенство во Маратон кое се одржа на 25ти Април 2021 година во Киев , Украина , со резултат 2 часа и 47 минути ( 2:47.00) се пласираше на 6тото место .

Финалните резултати можете да превземете на следниот линк : https://competitions.uaf.org.ua/en/2021.04.25_kyiv/result?id_entry=3076392d-a1aa-11eb-8f41-48e2449246ab&s=72162960-D6A0-48EC-83EF-E25123F9ED98

Комплетен пренос од натпреварот : https://www.youtube.com/watch?v=Zez3jYAw13U