Актуелно

БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО ВО ПОЛУМАРАТОН

Почитувани ,
Со гордост сакаме да Ве информираме дека уште еднаш Атлетската федерација на Македонија ќе биде организатор на едно големо атлетско натпреварување , па така на 12ти Септември 2021г во Битола во склоп на трката „ Трчај бе „ ќе се одржи Балканско првенство во Полумаратон на кое учество се очекува да земат 22 држави членки на Балканската атлетска федерација со преку 50тина натпреварувачи .
повеќе информации околу настанот и останатите трки можете да погледнете на следниот линк : https://www.facebook.com/trcajbe