Актуелно

6 ти Меѓународен атлетски митинг на Србија во сала

Денес во Атлетската сала во Белград , Србија ќе се одржи „ 6 ти меѓународен атлетски митинг на Србија во сала „ , на кој учество ќе земат светски познати атлетски имиња , меѓу кои и нашите ателтичари Дарио Ивановски на 1500 метри и Јован Стојоски на 400 метри , кои ќе настапат во 19:20 и во 19:30 часот .

Пренос во живо ќе можете да гледате на РТС2 од 17:30 до 20:00 часот .

резултати во живо : https://serbia.opentrack.run/sr-latn/x/2021/SRB/srbopenindoor/event/?fbclid=IwAR36gG6_fKg4c1ZB8UOnW_VsB-52_k_g1K2XvEZu3RL5RGOQTJ3jmPpu76M