Актуелно

Балканско првенство за Младинци-ки во сала

Ве информираме дека Атлетскта федерација на Македонија започна со учества на меѓународни натпревари па како прв натпревар за 2021 ва година ,  денес ќе земе учество на Балканското првенство за Младинци-ки во сала кое се одржува во Софија / Бугарија , со нашите најдобри младинци Ана Божиновска и Адриан Исмаили кои ќе настапат на трката на 60 метри под раководство на селекторот Кристијан Кајчевски .

Натпреварот можете да го следите на следниот линк со почеток во 13:00 часот  .

Им посакуваме успех .