Актуелно

Националното поединечно првенство за Пионери-ки и Купот на Македонија за Пионери-ки

Денес 03 Октомври 2020 год. ( сабота ) со почеток во 09.30 во Скопје на Арената „ Тоше Проески „ се одржа Националното поединечно првенство за Пионери-ки и Купот на Македонија за Пионери-ки .

Во конкуренција на преку 100 атлетичари, клубовите и атлетичарите се натпреваруваа во Поединечна и Екипна категорија ,  и ги постигнаа следниве резултаи :   https://drive.google.com/file/d/1BfeAnDpq9FJZke9aMqEvpa7C43G7XJIk/view?usp=sharing