Актуелно

Балканско Првенство за Младинци-ки 12-13.09.2020 Истанбул / Турција

На првиот ден од Балканското првенство за Младинци-ки кое се одржува овој викенд во Истанбул / Турција нашите атлетичарки ги постигнаа следнуве резултати :
Дијана Вукановиќ на 400м – 63.20 / 10то место
Марија Јованоска на 100м – 13.27 / 11то место
Ана Божиновска на 100м  – 13.42 / 13то место