Актуелно

НАЦИОНАЛНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ-КИ 06.09.2020 ОХРИД

Атлетската федерација на Македонија согласно својот предлог календар за Атлетски натпревари и одлуката на Извршниот одбор на АФМ од 07.08.2020 год. , ќе организира „Национално Првенство за Сениори-ки„  на ден 06ти Септември 2020 година ( недела ) во Охрид со почеток во 14:00 часот .

Саатницата и Стартните листи можете да ги погледнете на следниот линк .