ВЕСТИ

Европско првенство - Истанбул, Турција

Со Европското првенство во сала што се одржа од 2-5 Март во Истанбул, Турција и официјално заврши зимската атлетска сезона.

Прочитај повеќе

VII Меѓународен атлетски митинг “Михајло Мика Сврака”

Постигнати резултати, во Белград на VII Меѓународен атлетски митинг “Михајло Мика Сврака” во сала на македонските атлетичари.

Прочитај повеќе