ВЕСТИ

VII Меѓународен атлетски митинг “Михајло Мика Сврака”

Постигнати резултати, во Белград на VII Меѓународен атлетски митинг “Михајло Мика Сврака” во сала на македонските атлетичари.

Прочитај повеќе