ДатумНатпреварСтартна листа
10.03.2018Национално првенство во крос кантри - екипно
01.04.2018Национално Првенство во фрлачки дисциплини
21.04.2018Национално Првенство на 10.000 метри
21.04.2018Национално првенство во скокачки дисциплини
28.04.2018Атлетски Митинг Мемориал Влатко Димитров


Micei International
Атлетска Федерација на Македонија
Европска Атлетска Асоцијација
Интернационална Асоцијација на Атлетски Федерации
Анти Допинг
Светско првенство во сала, Биргингем 2018
Светско првенство во полумаратон
Светско првенство во брзо одење за тимови
Светско првенство во атлетика за млади U20 - Tампере 2018
Светско континентален куп Отрава 2018
Европски куп на 10000 м. - Лондон 2018
Европско првенство за мали земји
Медитерански Игри Тарагона 2018
Европско првенство во планинско трчање - Скопје 2018
Европско првенство за млади U18
Европско атлетско првенство - Берлин 2018
Европско крос кантри првенство - Тилбург 2018