k3

Март 2018

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
26 27 28 01
18-Светско Првенство во Сала- Сениори
02
18-Светско Првенство во Сала- Сениори
03
18-Светско Првенство во Сала- Сениори
04
05
06
07
08
09
10
Национално првенство во крос кантри - екипно 18-Европски Куп во фрлачки дисциплини
11
18-Европски Куп во фрлачки дисциплини
12
13
14
15
16
17
18
Балканско првенство во Маратон 17-Меморијален крос Методи Веновски- Мето
19
20
21
22
23
24
23-Светско првенство во Полу маратон Национално Првенство во фрлачки дисциплини
25
26
27
28
29
30
31
01

PDF верзијаАтлетска Федерација на Македонија
Европска Атлетска Асоцијација
Интернационална Асоцијација на Атлетски Федерации
Анти Допинг
Светско првенство во сала, Биргингем 2018
Светско првенство во полумаратон
Светско првенство во брзо одење за тимови
Светско првенство во атлетика за млади U20 - Tампере 2018
Светско континентален куп Отрава 2018
Европски куп на 10000 м. - Лондон 2018
Европско првенство за мали земји
Медитерански Игри Тарагона 2018
Европско првенство во планинско трчање - Скопје 2018
Европско првенство за млади U18
Европско атлетско првенство - Берлин 2018
Европско крос кантри првенство - Тилбург 2018