k3

Април 2018

Понеделник Вторник Среда Четврток Петок Сабота Недела
26 27 28 29 30 31 01
Женска трка 2018, 2км
02
03
04
05
06
07
08
Полумаратон на Општина Карпош
09
10
11
12
13
14
Балканско првенство во одење
15
16
17
18
19
20
21
Национално Првенство на 10.000 метри Национално првенство во Штафетно трчање Национално првенство во скокачки дисциплини
22
23
24
25
26
27
28
Атлетски Митинг - Отварање на Сезона 2018
29
30
01 02 03 04 05 06

PDF верзија

Micei International
Атлетска Федерација на Македонија
Европска Атлетска Асоцијација
Интернационална Асоцијација на Атлетски Федерации
Анти Допинг
Светско првенство во сала, Биргингем 2018
Светско првенство во полумаратон
Светско првенство во брзо одење за тимови
Светско првенство во атлетика за млади U20 - Tампере 2018
Светско континентален куп Отрава 2018
Европски куп на 10000 м. - Лондон 2018
Европско првенство за мали земји
Медитерански Игри Тарагона 2018
Европско првенство во планинско трчање - Скопје 2018
Европско првенство за млади U18
Европско атлетско првенство - Берлин 2018
Европско крос кантри првенство - Тилбург 2018