k2

Атлетска Федерација на Македонија
Европска Атлетска Асоцијација
Интернационална Асоцијација на Атлетски Федерации
Агенција за млади и спорт на РМ
Балканска Атлетска Асоцијација
Македонски Олимписки Комитет
Анти Допинг
Светско првенство во атлетика Лондон 2017
Светско првенство во атлетика - штафети, Бахами 2017
Светско првенство во атлетика за млади Најроби 2017
Светско првенство во сала, Биргингем 2018
Европско првенство до 20
Европско првенство до 23
Европско првенство за тимови - Лил 2017
Европско првенство во планинско трчање - Камник 2017